Aalborg Håndbold viser klassen og vinder jubilæumskamp

Aalborg Håndbold vandt uden problemer, da de onsdag aften slog det norske hold Elverum med 33-25.

Aalborg Håndbold spillede deres kamp nummer 100 i Champions League onsdag aften, og det blev et glædeligt jubilæum. Det norske hold Elverum blev slået 33-25 på udebane.

Det nordjyske mandskab skulle forsøge at følge op på sejren i første runde, da det slovenske hold Celje blev slået.

Anderledes dårligt kom dagens modstander fra Elverum i årets Champions League-turnering. Nordmændene tabte med hele ti mål til storholdet Kiel.

Viste forskellen

Det var en jævn første halvleg, hvor favoritterne fra Aalborg var tæt på at lave et afgørende hul flere gange. Men til trods for føringer på både fem og seks mål formåede nordjyderne ikke for alvor at trække fra hjemmeholdet. Efter de første 30 minutter var stillingen således 17-14 til nordjyderne.

I anden halvleg gjaldt det om, at spændingen ikke skulle tilbage i opgøret. Elverum skulle holdes på afstand, og netop det lykkedes.

Hjemmeholdet formåede aldrig for alvor at komme tæt på aalborgenserne. Tværtimod bragte Aalborg Håndbold undervejs sig foran med både otte og ni mål.

Det var især de to Aalborg-profiler Mikkel Hansen og Mads Hoxer, som i løbet af anden halvleg sørgede for, at spændingen forstummede, og at det norske hjemmepublikum aldrig fik troen på sejr.

Efter kampen stod Mikkel Hansen noteret for seks mål, mens Mads Hoxer havde fået netmaskerne til at blafre syv gange.

Med sejren er Aalborg Håndbold startet på fornem vis i årets Champions League-turnering. To kampe er blevet til to sejre, og næste opgave for de rødblusede aalborgensere er på lørdag, hvor Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kommer på besøg.