LIGE NU:

Aalborg Håndbold-fløj svæver ind på Rundens Hold i Champions League

Med otte mål på ni forsøg spillede Buster Juul sig ind som rundens bedste venstre fløj i verdens bedste håndboldturnering.

Verdensstjernen Uwe Gensheimer spillede venstre fløj for det stjernebesatte modstanderhold, da Aalborg Håndbold søndag eftermiddag spillede Champions League mod Paris Saint-Germain på hjemmebanen i Jutlander Bank Arena. Alligevel var det hjemmeholdets venstre fløj, Buster Juul, der løb med rampelyset. 

Publikumsdarlingen scorede 8 mål på 9 forsøg. Det har altså givet en plads på rundens hold, der sættes af det europæiske håndboldforbund, EHF, efter hver runde af Champions League. 

Ikke nok med titlen som hele Champions League-rundens bedste venstre fløj, så blev Buster Juul også kåret som kampens bedste spiller. En stor præstation, når modstander holdet har et holdkort med navne som Mikkel Hansen, Nikola Karabatic og Sander Sagosen, der sidste år, var den helt store profil for Aalborg Håndbold. 

Du kan se præsentationen af Buster Juul og resten af rundens hold herunder. Udover Buster Juul så er den tidligere Aalborg Håndbold-stjerne Mads Mensah Larsen også at finde på holdet.