Aalborg Håndbold taber: Tirsdag skal det hele afgøres

Med nederlag på 29-27 mod Bjerringbro/Silkeborg skal der nu en tredje og afgørende semifinale kamp til for at finde den ene DM-finalist.

De havde muligheden for at afgøre det hele på to kampe. Med sejren på hjemmebane onsdag aften kunne Aalborg Håndbold nøjes med uafgjort, da de lørdag eftermiddag besøgte de forsvarende danmarksmestre fra Bjerringbro/Silkeborg.

Men finalepladsen glippede.

Det var en intens og hårdtspillet kamp. Aalborg Håndbold haltede efter det meste af kampen, men i løbet af første halvleg havde de kun 1-2 mål op til Bjerringbro/Silkeborg.

I begyndelsen af 2. halvleg gik det dog galt for Aalborg Håndbold, der slet ikke kom i gang ved 2. halvlegs start. Her gik de fra at være bagud med 12-11 til at være bagud med 16-11.

De rødblusede kæmpede for at få lukket hullet, og de var flere gange tæt på. Men de nåede aldrig helt op til Bjerringbro/Silkeborg, der kunne gå i omkædningen med en sejr i bagagem.

Nederlaget betyder, at de to hold skal ud i en tredje og afgørende kamp om en billet til finalen. Den kamp skal spilles tirsdag i Gigantium i Aalborg.

Kampens topscorer blev Aalborg Håndbolds Sander Sagosen, der scorede 9 gange.