LIGE NU:

Aalborg Kommune renoverer 115 kilometer asfalt: SMS-service skal mindske gener

Aalborg Kommune har lavet en SMS-service, som skal mindske generne for de borgere, der skal færdes på veje og stier, hvor kommunen laver asfaltarbejde.

Det kan være vanskeligt at færdes i og omkring Aalborg lige nu, hvis man er i bil. Aalborg Kommune er i gang med at renovere asfalt på veje og stier, og på grund af, at der er fremrykket offentlige investeringer for over 400 millioner i kommunen, er antallet af strækninger med vejarbejde øget.

Oprindelig havde Aalborg Kommune i 2020 planlagt at udføre asfaltarbejde på cirka 21 kilometer vej, men med de ekstra projekter, der nu er kommet til, vil der i år blive lagt ny asfalt på en strækning, der samlet set er omkring 115 kilometer lang. Derudover vil der blive udført asfaltarbejde på cirka 30 kilometer sti.

- Det betyder, at mange flere bliver generet eller berørt af vores arbejde på veje og stier. Derfor tilbyder Aalborg Kommune nu en SMS-service, hvor alle interesserede kan få en SMS, hver gang der asfalteres på nye strækninger. På den måde har trafikanter og andre mulighed for at følge med i, hvor og hvornår der asfalteres på udvalgte vejstrækninger, oplyser By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Arbejde fortsætter flere måneder

De fremrykkede anlægsinvesteringer betyder blandt andet, at der kommer en ny cykelsti mellem Visse og Gistrup, og at Østre Allé og Limfjordsbroen får ny asfalt.

Hvis erfaringerne med SMS-servicen, som fortæller om nye asfaltprojekter er gode, vil servicen på sigt blive udbredt til at omfatte andre vejprojekter i Aalborg Kommune.

Man kan tilmelde sig den gratis SMS-service på www.aalborg.dk/asfalt. Den typiske asfaltsæson strækker sig ifølge Aalborg Kommune fra maj til sidst i september.

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Brand på Kildevej i Sæby

gallery Kraftig brand hærger ejendom ved Sæby: Staldbygninger brænder ned

Casper Steinfath_Kattegat_Start Web Credits Jakob Gjerluff Ager (8)

Vil krydse Kattegat med padletag: Casper fra Klitmøller på jomfrutur

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Til forsiden

Til forsiden