Foto: Henning Bagger, Scanpix

Aalborg satte Ribe-Esbjerg til vægs

Aalborg Håndbold ligger på andenpladsen i herrernes håndboldliga efter sejr over Ribe-Esbjerg på hjemmebane lørdag eftermiddag.

Kampen i Jutlander Bank Arena lørdag eftermiddag havde det hele - i hvert fald set med nordjyske briller: Masser af spænding og forløsende jubel. Her lykkedes det nemlig Aalborg Håndbold at vinde en sikker sejr over gæsterne fra Ribe-Esbjerg HH.

Første halvleg blev en tæt affære, hvor holdene på næsten børnehavedemokratisk vis skiftedes til at være foran, med en lille overvægt i Ribe-Esbjergs favør. Aalborg Håndbold tog dog teten til sidst og kunne gå til pause foran med en enkelt scoring, da stillingen sagde 14-13. 

Læs også TV2 Sport: Henrik Møllgaard vender hjem til Aalborg

Men herfra var hjemmeholdet ikke meget for at deles om noget. De sidste 30 minutter af kampen sørgede spillere som Buster Juul og målmand Mikael Aggefors for, at Ribe-Esbjerg HH ikke fik for meget at sige, men konstant måtte kæmpe for at holde trit.

Til sidst trak Aalborg Håndbold fra og vandt komfortabelt 29-25. Dermed ligger holdet på andenpladsen i 888Ligaen, kun overgået af GOG, der har tre point mere. 

Læs også Aalborg Håndbold fik afklapsning af PSG