LIGE NU:

Aalborg Zoo holder ekstra åbent for personer i risikogruppen

Aalborg Zoo ønsker at alle skal være trygge ved at komme i parken og holder derfor to særarrangementer for personer, der er særligt udsatte for coronasmitte.

I den nyligt overståede pinse, var der dagligt omkring 2800 gæster i Aalborg Zoo. Selv om de fordelte sig jævnt over åbningstiden og gav god plads, kan der stadig være nogle, der ikke er trygge ved at tage i zoo med så mange andre mennesker, især hvis man er i en særlig risikoruppe i forhold til coronasmitte.

- Der er nogen, der ikke føler sig trygge ved at komme inden for normal åbningstid, og vi vil gerne have, at alle skal være trygge ved at komme, så derfor vil vi gerne gøre noget for den gruppe, siger direktør i Aalborg Zoo, Henrik Johansen.

Derfor har parken besluttet at holde ekstra åbnet to aftener i juni, trsdag 11. juni og 14 dage senere, torsdag 25. juni. Begge dage mellem 19 og 21. Her vil kun blive solgt 500 billetter per aften, og det betyder, at personer, der kan være særligt udsat for smitte, kan komme i parken på et tidspunkt, hvor der for alvor er god plads til at holde afstand.

- Vi havde selv haft i tankerne at lave sådanne aftener, og vi kunne også se, at det blev efterspurgt på Facebook, så nu holder vi i første omgang åbent to aftener, og så må vi se, om der er større efterspørgsel, så vi eventuelt skal gøre det flere gange, siger Henrik Johansen.

De særlige aftener er tiltænkt personer, der af den ene eller anden årsag er særligt udsatte i forhold til coronasmitte - og naturligvis også deres familier - og Henrik Johansen håber, at folk generelt vil respektere, at aftenerne ikke er for hele nordjylland.

- Vi kommer ikke til at tjekke eller bede om dokumnetation for, at folk er i særlig risiko. Det kan vi jo ikke. Vi har tillid til, at dem, der køber billet, gør det, fordi de ikke er trygge ved at komme på andre tidspunkter, og så håber vi, at andre har respekt for det. Tidspunktet taget i betragtning tror jeg heller ikke, at der er så stor interesse for at komme, medmindre, man har en særlig grund til det, siger han.

Man kan købe sin billet på forhånd på Aalborg Zoos hjemmeside. Man kan naturligvis også møde op helt som normalt, men ifølge Henrik Johansen risikerer man at gå forgæves, da 500 billetter hurtigt kan blive solgt.

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden