Anette Heick synger nytåret ind

Anette Heick synger nytåret ind i Aalborg Foto: Tom Lindboe

Folkekirkens Hus danner rammen om koncert med Anette Heick og Nordvestjysk Brass Band

Der er lagt op til en festlig, folkelig og fornøjelig nytårskoncert, når Annette Heick og Nordvestjysk Brass Band tirsdag aften går på scenen i Folkekirkens Hus.

- Vi er i gang med at skabe traditioner i Folkekirkens Hus, og én af dem skulle gerne blive, at vi hvert år præsenterer en nytårskoncert med Nordvestjysk Brass Band og en kendt solist, fortæller lederen af Folkekirkens Hus, Henrik Thorngaard.

Folkekirkens Hus er et kraftcenter for kirke & kultur i Nordjylland, som ligger på Gammeltorv i Aalborg.

Der er mange beboere i Folkekirkens Hus. Blandt dem er Budolfi Kirkes kordegne, kirketjenere og organister, Aalborg Stifts Informationstjeneste, Aalborg Kommunes skole-kirke tjeneste, Vestervig Kirkemusikskole, Sygehuspræsten og Aalborg Stifts Diakoniprojekt. Og så lægger huset også lokaler til koncerter, foredrag og andre arrangementer.

Henrik Thorngaard forklarer at det ikke er tilfældigt, at netop Anette Heick blev valgt som solist til årets nytårskoncert.

- Jeg har kendt Annette Heick gennem mange år. Vi havde hende bl.a. med på en stor nytårskoncertturné, da jeg var chef for Prinsens Musikkorps. Hun er en fantastisk entertainer og en fremragende sanger. Og så har hun det drive, der skal til. Det år, vi havde hende med, skulle hun føde midt i det hele. Det klarede hun med kejsersnit og 3 dage senere stod hun igen på scenen og klarede resten af turneen med bravur. Det er en kunstner, der er dedikeret, og som vil gøre alt for at publikum får det, de har betalt for. Derfor blev det Annette i år.

Annette Heick bliver akkompagneret af Nordvestjysk Brass Band, der er et traditionsrigt og dygtigt orkester, som senest vandt 1. division for Brass bands ved Danmarksmesterskaberne. Orkestret dirigeres af Mads Naomi Thune Nielsen.

Forsiden lige nu