LIGE NU:

Ansgars Kirken aflyser: Ingen julegudstjenester i Aalborg Kongres & Kultur Center

Op mod 1500 kirkegængere kan alligevel ikke komme til gudstjenester juleaftensdag. I stedet streamer Ansgars Kirken en julegudstjeneste på Facebook og Youtube.

Ansgars Kirken har besluttet at aflyse julegudstjenesterne juleaftensdag, som i år på grund af corona skulle have fundet sted i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

I Ansgars Kirkens sogn er det en tradition for at op imod 1500 mennesker juleaftensdag deltager i en af kirkens julegudstjenester. Kirken lejede derfor AKKC for at kunne holde fast i traditionen efter sundhedsmyndighederne anbefalinger. 

I en pressemeddelelse lyder det lørdag aften:

"Vi stoler på myndighedernes anbefalinger til Folkekirken, men vi følger også smitteudviklingen, som nu er nået til et stadie, hvor myndighedernes anbefalinger kan ændres fra dag til dag. På den baggrund vurderer vi, at vi nu må aflyse gudstjenesterne i AKKC for i stedet at forberede os på bringe julegudstjenesten hjem til jer i stuerne."

Ansgars Kirken har på den baggrund valgt at streame en julegudstjeneste klokken 14.00 fra kirken på både Facebook og Youtube.

Angående julens øvrige gudstjenester, som også bliver streamet, følger Ansgars Kirken smitteudviklingen og myndighedernes udmeldinger dag for dag. Og på kirkens hjemmeside kan man løbende blive opdateret.