Billetterne revet væk på 30 minutter - Aalborg-direktør er ikke helt tilfreds

- Det er lidt en sjov følelse, lyder det fra Aalborg Håndbolds direktør.

FC Barcelona, PSG, THW Kiel og nu GOG. 

Mange store klubber har været forbi Sparekassen Danmark Arena i forbindelse med Champions League for at forsøge sig med at vinde over Aalborg Håndbold. Og nu gælder det i ligens ottendedelsfinale simpelthen et meget velkendt hold, nemlig liga rivalerne fra Fyn den 23. marts.  

Og selvom det er et 'normalt' opgør for både klubberne og fansene, så gjorde det ingen forskel, da Aalborg Håndbold åbnede billetsalget til kampen. Billetterne blev nemlig revet væk på bare en halv time.   

quote Det er egentlig ikke så mange billetter, som sættes til salg, og det ærgrer vi os rigtig meget over.

Jan Larsen, direktør, Aalborg Håndbold

- Det er meget normalt, at der er udsolgt, når vi møder GOG - dog ikke på så kort tid. Jeg tror, det har noget med kampens betydning at gøre, da det jo ikke er en kamp i grundspillet i ligaen men en vigtig kamp i Champions League, fortæller Aalborg Håndbold direktør, Jan Larsen, der også har andre teorier.

- Der har de sidste mange år været en rivalisering mellem holdene, og det tror jeg, folk synes er sjovt. Vi vil i hvert i fald altid gerne vinde over dem, og jeg tænker, de har det på samme måde, konsaterer direktøren. 

En sjov følelse   

Men selvom klubben kunne melde udsolgt til det kommende opgør, så er det ikke kun til glæde for Aalborg-direktøren. 

- Selvom vi har en stor hal, så har vi også en del sæsonkortholdere og sponsorer, der har hentet ekstra billetter, så det er egentlig ikke så mange billetter, som sættes til salg, og det ærgrer vi os rigtig meget over, da vi jo gerne vil have endnu flere med. 

- Det er lidt en sjov følelse, for vi er selvfølgelig meget glade for og tilfredse med, at kampen er udsolgt, pointerer Jan Larsen. 

Siden GOG i sidste sæson tog guldet i anden kamp af finaleserien på Aalborg hjemmebane, har aalborgenserne også gerne ville tage revanche - og gerne flere gange. 

- Vi har heldigvis efterfølgende slået dem i Supercuppen og tre gange i HTH-ligaen, så vi ved jo godt, hvordan det skal gøres. Nu slog de os i pokalkvartfinalen, og det vidner om, at der altid bliver gået til stålet, og at det altid er nogle spændende kampe, forsikrer Jan Larsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland