LIGE NU:

Black Friday: Indkøbsdag spredt ud på flere dage

Aalborg Storcenter har haft 25-30 procent flere kunder de første hverdage i denne uge.

I dag er det fredag – men ikke hvilken som helt fredag – det er nemlig Black Friday, som er blevet en af årets helt store indkøbsdage.

Blandt andet også i Aalborg Storcenter, som dog på grund af corona-smitterisikoen har spredt begivenheden ud over hele denne uge til en Black Week.

Sidste år blev der i Danmark omsat for to milliarder kroner på Black Friday – så det er noget, der kan give centerchefen i Aalborg Storcenter, Preben Bjerregaard, julelys i øjnene.

- Det er en god dag, men det har i øvrigt været en rigtig fin uge, fordi vi har spredt det ud til flere dage. Så jeg tror, at vi har et øget besøgstal på de første hverdage på 25-30 procent, og det skulle gerne toppe i dag, og det glæder vi os helt vildt til, siger Preben Bjerregaard.

Han fortæller, at forventningerne i år har været skruet ned på grund af corona-krisen. Blandt andet på grund af, at syv nordjyske kommuner har været lukket ned, og efter planen skulle have været lukket ned til og med 3. december.

- Det ville have været katastrofalt for os. Vi kunne virkelig mærke det, mens der var lukket ned. Så det er bare fint, at smittetrykket er dalet, og vi igen kører for fuld skrue, siger Preben Bjerregaard, som håber, at dagen i dag byder på god omsætning for centrets butikker.