LIGE NU:

Bytte bytte købmand: Bytteræset er skudt i gang

Torsdag var første arbejdsdag efter juledagene og dermed også en af de helt store dage for bytning af julegaver. Som den nye spiller i Aalborgs handelsliv er Magasin beredt på de mange kunder.

Julepynten er pillet ned i Magasin i Aalborg. Den 27. december er traditionen tro en af de allertravleste dage for butikker og stormagasiner, for her kommer danskere i hobetal for at bytte de julegaver, der ikke helt faldt i deres smag.

- Det er meget forskelligt, hvad folk bytter. I herre- og dameafdelingerne er det tit en størrelse, der er smuttet den ene eller den anden retning, siger stormagasinchef i Magasin i Aalborg, Tina Kallesøe Mikkelsen.

Magasin genåbnede i Aalborg tilbage i september. Men selvom det er længe siden, at Magasin har været i Aalborg i de travle juledage, så har stormagasinet været forberedt på de mange mennesker.

- Selvom vi er nye her, så er det jo ikke nyt for Magasin at starte et udsalg eller en første byttedag. Så det har selvfølgelig krævet nogle dages forberedelse både før jul, og så igen her til morgen. Men det synes jeg, vi har klaret fint, siger Tina Kallesøe Mikkelsen.

Derfor var der også kaldt ekstra personale ind til at håndtere det store bytteræs. Og selvom der stadig er mange dage endnu med ombytning af julegaver, så mener stormagasinchefen, at de er kommet godt fra start.

- Vi åbnede klokken syv i morges, og det er jo både årets største byttedag og i dag, vi starter udsalg. Men jeg synes, vi er kommet rigtig godt fra land, slutter Tina Kallesøe Mikkelsen.

På landsplan forventes det, at danskerne vil bytte julegaver for omkring en halv milliard kroner.

Det var ikke kun i butikkerne, der i dag var travlt. Genbrugspladserne havde også nok at se til: 

20_percent

play Limfjordsrådet i desperat bøn: - Hjælp os med at opspore spøgelsesgarn

20210416-222157-L_27Mb

Slog alle rekorder: 1,5 millioner mennesker så Martin Jensens koncert fra toppen af AKKC

fokus.. på den russiske spion

Fokus: Nordjyske virksomheder skal forberede sig på spionage

Roman 110 procent dagpengesats

Midlertidig dagpengeordning får flere i uddannelse

20_percent

play Limfjordsrådet i desperat bøn: - Hjælp os med at opspore spøgelsesgarn

20210416-222157-L_27Mb

Slog alle rekorder: 1,5 millioner mennesker så Martin Jensens koncert fra toppen af AKKC

Til forsiden

Til forsiden