Seneste nyt:

Centerchef: - Det er store beløb, vi mister

Butikkerne i Aalborg Storcenter kommer til at gå glip af en stor del af deres juleomsætning efter nye restriktioner træder i kraft torsdag.

Alle storcentre i Danmark får ikke lov at åbne i morgen. Det var en af de nye restriktioner, statsminister, Mette Frederiksen (S), præsenterede på et pressemøde onsdag aften. Storcentrene skal holde lukket frem til den 3. januar.

Det gælder også for Aalborg Storcenter i Skalborg, hvor mange kunder onsdag aften havde fundet vej. De nye restriktioner ærgrer centerchef Preben Bjerregaard.

- Det kom ikke helt bag på os, men vi havde nok forventet at få lov at køre lidt længere, lyder det fra centerchefen.

Storcenteret har lige knap 80 specialbutikker, og de kommer til at gå glip af en del af deres juleomsætning.

- Det er jo et voldsomt omsætningstab, der sker her de sidste dage. Mange af butikkerne har måske én procent af deres årlige omsætning om dagen i de kommende dage frem mod jul. Så det er store beløb, vi mister, siger Preben Bjerregaard.

Det er kun specialbutikkerne i storcenteret, der fra i morgen ikke længere må holde åbent. Dermed vil Bilka og apoteket fortsat være åbent.

Under den store nedlukning i foråret måtte også Matas og Normal holde åbent, men det er centerchefen endnu ikke klar over, om de også må i den ombæring.