LIGE NU:

Christinna Pedersen og makker sejrer over verdensettere

Den nordjyske badmintonstjerne Christinna Pedersen tog onsdag morgen vigtig sejr i mixeddouble ved Super Series i Dubai.

Det var noget af en skalp, nordjyske Christinna Pedersen og hendes mixeddouble-partner Joachim Fischer tog tidligt onsdag morgen ved Super Series-finalerne i Dubai. Her slog de tog nemlig verdens nummer et i tre sæt, skriver sport.tv2.dk.

Danskerne var helt klar fra start, og selv ikke de sydkoreanske verdensettere Ko Sung Hyun og Kim Ha Na på den anden side af nettet fik danskerne til at bukke under i første sæt. Tværtimod vandt danskerne det første sæt med 21-14.

Til gengæld kom sydkoreanerne langt bedre med i andet sæt, som blev enormt tæt og måtte ud i ombolde. Trods en matchbold til Pedersen og Fischer løb koreanerne med settet med cifrene 23-21.

Samme tætte tendens fortsatte i tre mønster, hvor der skulle kæmpes for hvert point. Men midt i settet lykkedes det alligevel Christinna Pedersen og Joachim Fischer at slå et hul på hele fem point, og de vandt settet og dermed kampen i sikker stil, 21-16.

Dermed har den danske duo taget et vigtigt skridt mod semifinalerne i Dubai.