Cirkusrevyen hilser Aalborg velkommen for sidste gang i silende regn

00:28

Onsdag eftermiddag ankom Cirkusrevyens fire skuespillere til revyens sidste forestillinger nogensinde i Aalborg.

Det er 35. gang, at Cirkusrevyen indtager Aalborg Kultur & Kongres Center, som det eneste sted uden for Bakken ved København, og det bliver også den sidste. Cirkusrevyen spiller i Aalborg fra torsdag og fire dage frem, og når forestillingen slutter søndag d. 8. september, så er det for sidste gang nogensinde.

Næste sommer vil det nemlig være landets yngste og mest fremadstormende revy, Odense Sommerrevy, der spiller i Aalborg.

Årsagen til, at det i år er sidste år, at Cirkusrevyen spiller i Aalborg er, at revydirektør Torben "Træsko" Pedersen ønsker muligheden for at ændre spilleperioden fra år til år i Aalborg. Men det er simpelthen ikke en mulighed for Aalborg Kultur & Kongres Center, da Aalborghallen ikke er ledig på så kort sigt til den lange spilleperiode, som revyen lægger beslag på.

Spillerperioden kræver nemlig både fire dages opbygning og fire spilledage.

Direktør for Aalborg Kultur og Kongres Center, Nicolaj Holm, lægger ikke skjul på, at det er triste nyheder, at Cirkusrevyen ikke vender tilbage til Aalborg, når årets spilleperiode er slut.

- Selvfølgelig er det trist, at Cirkusrevyen ikke dukker op i Aalborg til næste år. Gennem årene er revyen og alle dens medarbejdere og vores nærmest vokset sammen til en familie. Men jeg forstår godt Torbens ønske om at ville disponere kræfterne anderledes. Sådan er det jo, siger Nicolaj Holm og fortsætter:

- Vi kan glæde os over 35 fantastiske år, og så ser vi også frem til at få en af Danmarks mest interessante og sjove revyer til Aalborg, når Odense Sommerrevy spiller i huset næste sommer, siger han.

Regnfuld ankomst

Selvom regnen silede ned i Aalborg, så forhindrede det ikke revyens skuespillere i at køre rundt i Aalborgs gader og hilse på de mange fremmødte. Cykeltaxa og Christiania cykler blev suppleret med en stor limusine i anledning af det våde vejr. 

Vinduerne i den limousinen blev rullet ned, og skuespillerne Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Lise Baastrup og Karsten Jansfort kastede lakridspiber ud af vinduerne. Og på C. W. Obels Plads var der hyggelig jazzmusik og friskskænket hjemmebrygget øl hos Søgaards Bryghus, som skuespillerne og kapelmester James Price delte ud sammen med solsikker, det eneste der strålede, på en regnvåd eftermiddag i Aalborg.

Forsiden lige nu