LIGE NU:

- Det er en helt hjernedød fejl, siger Møllgaard om fatalt boldtab i pokalexit

GOG er videre til semifinalen i herrernes pokalturnering efter en overraskende sejr på 25-24 ude over Aalborg Håndbold.

Forhåndsfavoritterne fra Aalborg Håndbold havde alle muligheder for at spille sig videre i pokalturneringen, men smed det hele væk i de sidste sekunder af hjemmekampen mod GOG.

Efter en GOG-afslutning kort før tid stod rutinerede Henrik Møllgaard og slog bolden i gulvet tæt på eget mål, og derfor opdagede verdensmesteren ikke, at svenske Josef Pujol kom listende bagfra og stjal bolden.

- Jeg får ikke orienteret mig om, hvor han er henne. Det er en helt hjernedød fejl, når vi endelig står med chancen for at vinde, siger Henrik Møllgaard til TV 2 SPORT.

Se den fatale fejl hos TV2 Sport her.

GOG var foran i store dele af kampen, men i slutminutterne formåede Aalborg Håndbold at komme tilbage - til stor glæde for hjemmepublikummet i Gigantium.

- Jeg ville gerne sørge for, at vi var sidst på bolden. Det er en fejl, man ikke må lave. Den koster et par hundrede tusinde og en pokal i dag.

- Det er i dag, vi spiller om chancen for at vinde en titel. Vi spiller en jammerlig kamp, og vi fortjener ikke at vinde, konstaterer Henrik Møllgaard.

Matchvinder hård ved sig selv

Matchvinder blev Lasse Møller, der med en scoring i de absolut sidste sekunder fik glæden til at få frit løb blandt GOG-spillerne.

Venstrebacken scorede 'kun' på tre ud af otte forsøg i kampen, og på trods af helterollen var EM-reserven hård ved sig selv.

- Jeg scorede det sidste mål, men jeg spiller helt forfærdeligt i 59 minutter og 59 sekunder, siger Lasse Møller om den nervepirrende kamp til TV 2 SPORT.

Bagspilleren sender en kæmpe ros til holdet, og kalder den sidste scoring for "prikken over i'et".

Da GOG havde fået fat i bolden, var der kort tid til en afslutning, og Lasse Møller mener, at holdet trak den sidste afslutning til det yderste.

- Jeg tror ikke, de har samme tal i Sverige, for vores svensker (Josef Pujol red.) tager det rimeligt roligt med ti sekunder igen, siger Lasse Møller.

Dommerne dømte ikke frikast, da Lasse Møller blev tacklet i sin næstsidste aktion, og derfor måtte bagspilleren afslutte i sidste sekund af den ordinære spilletid.

- Der var ikke så meget filosofi. Det var bare at komme af med bolden, siger matchvinderen om afgørelsen.

Final 4 til marts

GOG er dermed kvalificeret til pokalturneringens Final 4-stævne, der spilles 14.-15. marts.

Skanderborg Håndbold er ligeledes kvalificeret til finalestævnet i Jyske Bank Boxen i Herning, da jyderne slog TMS Ringsted med 27-25 på udebane.

De to sidste kvartfinaler - mellem Århus Håndbold og TTH Holstebro samt Bjerringbro-Silkeborg og Skjern - spilles onsdag.

20_percent

play Se videoen: Spækhugger lavede kæmpe show for fisker ud for Skagen

Lea Vangstrup

play Jubel i Skørping: Grønt lys til Nordjyllands første landsby med mini-huse

270721 Mogens Telling Madsen - lynnedslag i hus

play Lynet slog ned i Mogens’ hus: - Lige pludselig kom der et brag af den anden verden

Jordemoder undersøger gravid kvinde

Over 3000 får studieplads på UCN

20_percent

play Se videoen: Spækhugger lavede kæmpe show for fisker ud for Skagen

Lea Vangstrup

play Jubel i Skørping: Grønt lys til Nordjyllands første landsby med mini-huse

270721 Mogens Telling Madsen - lynnedslag i hus

play Lynet slog ned i Mogens’ hus: - Lige pludselig kom der et brag af den anden verden

Til forsiden

Til forsiden