LIGE NU:

Direkte OL-dækning i Aalborg med TV2Nord

TV2Nord og Aalborg går nu sammen om at bringe OL helt tæt på. Kom og vær med.

Vi du følge med i det hele her til OL? Men er du ikke lige klar til at tage til Brasilien for at støtte de danske og nordjyske atleter? Så skal du ikke været så ked af det, for TV2Nord og Aalborg er nu gået sammen om at sende direkte OL fjernsyn. Alle hver dag fra 8. til 21. august er der live-transmissioner fra klokken 14.00 til 21.00, og seks dage vil der være live-studie med Mogens Jørgensen som vært. Det hele foregår på Gl. Torv i Aalborg, og der vil nordjyske idrætsklubber vise, hvad de kan. Du kan blandt andet opleve brydning, badminton eller bueskydning.

- Jeg er glad for, at Aalborg kan markere de mange nordjyske OL-deltagere med OL-Eventen på Gl. Torv i samarbejde med TV2-Nord. OL-deltagelse og OL-medaljer er drømmen for alle eliteidrætsudøvere - en drøm som kun meget få får opfyldt. Jeg glæder mig til at følge danskerne og ikke mindst nordjyderne i deres kamp for medaljer og placeringer i Rio, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Det bliver TV2Nords Mogens Jørgensen er med til at stå for arrangementet, hvor Mogens vil sende direkte fra TV2Nords live-studie seks dage. Derudover har vi hentet sportskommentatoren Hans Peter Rytter ind.

- Vores faste OL-ekspert Hans Peter Rytter vurderer de nordjyske atleters bedrifter og muligheder i Rio. Studiet får besøg af en række tidligere nordjyske OL-deltagere og gæster, som alle på en eller anden måde har del i, at de nordjyske atleter er kommet så langt med deres idræt, siger chefredaktør på TV2 Nord, Jesper Christiansen.

 

 

 

Listen over de 13 nordjyske deltagere:

Badminton: Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Jan Ø. Jørgensen

Cykling: BMX Niklas Laustsen

Fodbold: Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting, Jacob Barrett

Golf: Søren Kjeldsen

Kajak: Amalie Ringtved Thomsen

Roning: Anne Dsane Andersen, Fie Udby Erichsen

Svømning: Mie Ø. Nielsen, Viktor Bromer