Direktør svarer på kritik af Aalborg Håndbold

Den nordjyske klub er klar til at rejse sig igen efter finaledukkert.

- Jeg går ikke så højt op i, hvad folk skriver, men jeg går op i, hvordan man driver den her klub på bedst mulig måde.

Sådan siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen forud for aftenens Champions League-kamp i Sparekassen Danmark Arena.

Aalborg Håndbold møder onsdag aften Pick Szeged fra Ungarn, og til trods for, at den nordjyske klub på nuværende tidspunkt ligger nummer to i sin pulje og har kurs mod direkte adgang til kvartfinalen i Champions League, er kritikken på det seneste haglet ned over Aalborg Håndbold.

'Ikke tid til at sidde og pibe'

Flere håndboldeksperter har efter weekendens totale fiasko ved Final4-finalestævnet i Herning, hvor Aalborg Håndbold blev ydmyget af GOG i finalen og tabte 32-25, blandt andet stillet spørgsmål ved, om træner Stefan Madsen er den rette mand.

- Det var dybt skuffende, at vi kunne spille så dårligt i en finale, men det har vi alle sammen ansvaret for. Både spillere og trænere - inklusive mig selv, siger Jan Larsen.

Og så ærgrer Jan Larsen og hele klubben sig over, at der allerede nu er smuttet to titler ud af håndboldhænderne, da både Super Cuppen og pokaltitlen glippede.

- Nu er der så kun to tilbage - ligaen og Champions League Final4 i Köln - og hvis jeg kunne vælge, så var det nok også de to titler, jeg helst vil vinde, griner Jan Larsen.

Aalborg Håndbold har et hårdt program forude med kamp onsdag aften, endnu en kamp fredag i ligaen, og i næste uge Champions League i Makedonien.

- Der er ikke tid til at sidde og pibe. Det gør vi heller ikke. Vi rejser os i aften, det har vi alle lovet hinanden, slutter Jan Larsen, som gør klar til at tage imod 5000 håndboldtilskuere.

Du kan se det fulde interview med Jan Larsen herunder: 


Seneste nyt

fra Nordjylland