Seneste nyt

fra Nordjylland

Efter chokstop: - Jeg har ikke tillid til, at der ikke kommer yderligere overskridelser

- Nå for pokker!

Sådan lyder det overrasket fra regionsrådspolitiker Per Larsen (K), da TV2 Nord fortæller ham, at Martin Kjær er stoppet som projektdirektør for supersygehuset i Region Nordjylland. 

Ifølge regionen har Martin Kjær i dag valgt at opsige sin stilling. Dermed fik han knap halvandet år på posten, som han overtog efter Niels Uhrenfeldt.

Og meldingen får ikke umiddelbart Per Larsen til at tænke positivt, når han tænker på supersygehusets budgetter og tidsplaner.

- Jeg har ikke tillid til, at der ikke kommer yderligere overskridelser af planen. Der er masser ubekendte ting i det her forløb, så det kan man ikke vide. Det er rigtig træls, og det, vi har behov for, er noget kontinuitet og noget fremdrift i byggeriet, så det er rigtig skidt, siger den konservative regionrådspolitiker. 

I pressemeddelelsen skriver regionen, at de arbejder med at finde en løsning i forhold til den fortsatte ledelse af Byggeri og Ejendomme, der er ansvarlig for planlægningen og gennemførelsen af Nyt Aalborg Universitetshospital.

Og det huer ikke ligefrem Per Larsen.

- Det er ikke så heldigt, kan vi godt sige. Han sidder med noget viden og indsigt, så det er et tab, når der sker udskiftning, siger Per Larsen og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om man kan kalde det en katastrofe, men det er meget uhensigtsmæssigt. Nu er der heldigvis andre gode folk, ved jeg. Men det er da ikke godt.

Tilbage i foråret, kort efter de milliarddyre forsinkelser blev fremlagt, var Martin Kjær forbi TV2 Nords Indblik.