Efter massivt fokus: Nu er hjemsendte lærere tilbage med brændende ønske

To ansatte har i to uger været hjemsendt efter bekymringsbrev om vold på Mou Skole.

De to ansattes hjemsendelser har relation til deres ageren i tilblivelsen af bekymringsbrevet. Det kunne TV 2 berette mandag morgen.

Nu er de to lærere dog tilbage på arbejdet. Det bekræfter Aalborg Lærerforening og formand Karsten Lynge Simonsen til TV2 Nord.

- Jeg er glad for, at de er tilbage. Nu skal de - ligesom resten af flokken - til at bidrage med at finde en løsning på de problemer, de umiddelbart står i. 

Tilsværtelser, spyt og spark

I bekymringsbrevet blev der beskrevet voldsomme hændelser på Mou Skole, hvor elever kunne udsætte andre elever og lærere for tilsvininger som blandt andet "kælling," "idiot," "fuck dig" og "luk røven." 

Halvdelen af det pædagogiske personale har underskrevet. 

- De dygtigste af vores folk, og de dygtigste af Aalborg Kommunes Børn og Unge-forvaltning var samlet i går (mandag, red.) for at lytte med i, hvordan ledelse og medarbejdere havde ageret i den her sag. 

- Nu er de så blevet enige om, at de skal tilbage på arbejde, fortæller Karsten Lynge Simonsen om de to tidligere hjemsendte lærere. 

Et brændende ønske om at komme tilbage 

Ifølge formanden for Aalborg Lærerforening har det været en voldsom periode for de to lærere. 

- De to medarbejdere har brug for at passe deres arbejde nu, for det har været hårdt, hvad de har været igennem. 

- Der er ingen tvivl om, at det her har været meget hårdt for dem. De vil egentlig bare passe deres arbejde. De brænder for den skole, som de lægger meget energi i, og det gør de virkelig, så det vil de gerne videre med. 

Lærerne har samtidig givet et klart ønske om, at de ønsker at vende tilbage til arbejdet som lærere på Mou Skole. 

- De to har haft et brændende ønske om at komme tilbage for at passe deres arbejde, fordi de rigtig godt kan lide deres skole, de børn, de voksne og den by, de er i - alt taget i betragtning, slutter Karsten Lynge Simonsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland