LIGE NU:

Efterlyst i månedsvis: Lørdag aften stod han på politigården

Lørdag aften dukkede en ung mand, der har været efterlyst i mere end tre måneder, pludselig op på politigården og angav sig selv.

Lørdag aften fik Nordjyllands Politi uventet besøg, da en ung mand klokken 23:40 troppede op på politigården sammen med sin advokat. Manden har været efterlyst af politiet siden den 5. august på grund af et røveri.

Vagtchef for Nordjyllands Politi Jess Falberg oplyser, at den unge mand blev anholdt lørdag aften, og herefter overnattede han på politigården, inden han blev fremstillet i grundlovsforhør søndag middag.

Truede med en kniv

Det var en aftale om et salg af et TV, der udviklede sig dramatisk tilbage i august. På Facebook havde den 19-årige mand sat et fladskærms-TV til salg. Mødet med køber, der fandt sted på Nørre Uttrup Torv i Nørresundby, udviklede sig dramatisk, da den 19-årige mand angiveligt trak en kniv og truede offeret til at udlevere sin pung.

Der var som sagt grundlovsforhør i sagen i dag, og det blev et kort et af slagsen.

- Han er løsladt igen. Han lagde kortene på bordet og erkendte de faktiske forhold. Så der var ikke rigtig noget efterforskning tilbage, der skulle laves, og han har ikke noget fortid, der gør, at han skulle varetægtsfængsles, siger vagtchefen videre.

Nu skal forløbet afsluttes med en retssag.