Foto: Scanpix

Eks-AaB'ere vinder svensk mesterskab med Malmø FF

Magnus Pehrsson og Lasse Nielsen, der begge har en fortid i AaB, vandt mandag aften det svenske mesterskab med Malmø FF.

Det kan godt være, at svenske Magnus Pehrsson aldrig blev den helt store succes som cheftræner i det halvandet år, han var i AaB fra 2009 til 2010.

Men på den anden side af Øresund har den nu 41-årige træner i den grad fået vendt bøtten. Mandag aften slog hans klub, Malmø FF, IFK Norrköping med 3-1 - og dermed var det svenske mesterskab sikret for andet i år træk tre spillerunder før slutningen på sæsonen.

Læs også Malmö FF erstatter Allan Kuhn med tidligere AaB-træner

En sejr, der tydeligvis glædede Magnus Pehrsson.

- Det er derfor, alle vi ledere og spillere kører på - for at være bedst i landet. Det er vi nu. Jeg har ikke været med til det tidligere, og at gøre det med det pres og de forventninger, der har været, er skønt, siger Magnus Pehrsson til Malmø FF's hjemmeside.

- Vi har været bedre end alle andre, og det er en tilfredsstillende følelse, tilføjer han om sejren, der blandt kom i hus takket være et mål fra en anden eks-AaB'er, nemlig Lasse Nielsen.

Magnus Pehrsson er dog ikke den eneste træner med en fortid i AaB, der har ført Malmø FF frem til et svensk mesterskab. For bare et år siden klarede Allan Kuhn dén bedrift, men bare få dage senere blev han fyret fra sit job. 

Læs også Svensk medie: Allan Kuhn måske færdig som træner for Malmö FF