Elever taget på fersk gerning: Stjal fra omklædningsrummet

Arkivfoto. Foto: Lone Vad Dam

Siden december har to drenge fra Aalborghus Gymnasium stjålet mobiltelefoner og kontanter fra skolens omklædningsrum. Tirsdag blev de afsløret af pedellen.

Gennem længere tid er der forsvundet kontanter og mobiltelefoner fra omklædningsrummene på Aalborghus Gymnasium. Men tirsdag blev to af skolens elever taget på fersk gerning af skolens pedel. 

- En af vores pedeller skulle tjekke et toilet i drengenes omklædningsrum. Pedellen så de to drenge og spurgte dem, hvad de lavede. Men de havde ikke haft idræt, og så kom de op på kontoret, hvor vi konfronterede dem, siger rektor på Aalborghus Gymnasium, Torben Poulsen. 

De to elever på Aalborghus Gymnasium i Aalborg er herefter blevet bortvist fra undervisningen i en uge, efter at de over for skolens rektor indrømmede at stå bag de mange tyverier siden december. 

- Det har mest været kontanter og mobiltelefoner. Men det har ikke været nye iphones og sådan, dem låser eleverne inde, som vi anbefaler eleverne at gøre. Så det har mest været småting, siger Torben Poulsen. 

Rektor Torben Poulsen fortæller, at skolen har skabe med lås, som de opfordrer eleverne til at bruge, når de er til idræt. Ikke alle elever afleverer dog deres ting, derfor har det været muligt for drengene at gå på rov i omklædningsrummene. 

Eleverne er nu bortviste i en uge. Men både klassen og rektor vil tage pænt imod dem, når de kommer tilbage forsikrer Torben Poulsen.

- Det er et par søde drenge, der ikke har gjort sådan noget før. Jeg havde ikke forstillet mig, at de kunne finde på sådan noget. Så de er velkommen tilbage, siger Torben Poulsen. 

Nu er sagen i hænderne på Nordjyllands Politi, hvor rektor gerne ser, at alle parter hurtigt kommer videre, da det er uddannelsen, der er vigtig. 

- Det er bedst, hvis de kan gennemføre deres ungdomsuddannelse, siger han. 

Forsiden lige nu