LIGE NU:

Erfaren forsvarsspiller forlader AaB

Forsvarsspilleren Kasper Pedersen er fortid i AaB. Han skifter med øjeblikkelig virkning til Esbjerg fB.

Superliga-klubben AaB tager afsked med forsvarsspilleren Kasper Pedersen, der har spillet for klubben i en årrække.

Det oplyser AaB på sin hjemmeside.

28-årige Kasper Pedersen, der har spillet for AaB, siden han var 12 år, skifter til 1. divisionsklubben Esbjerg fB. Han har skrevet under på en kontrakt med vestjyderne, som løber i to et halvt år.

- Jeg er glad for at have repræsenteret AaB i så mange år, og den altafgørende årsag for mig i forhold til at søge nye udfordringer er den manglende spilletid i de seneste måneder, siger Kasper Pedersen.

Kasper Pedersen havde kontrakt med AaB indtil sommer, men han skifter med øjeblikkelig virkning til Superliga-nedrykkerne Esbjerg, der ligger på en delt førsteplads i landets næstbedste række og har gode muligheder for at rykke op i Superligaen igen.

Savner spilletid

I denne sæson har Kasper Pedersen kun fået spilletid i en Superliga-kamp for AaB, og det er jagten på flere kampminutter, der er hovedårsag til, at han forlader den nordjyske klub.

- Nu ser jeg frem til at vise mit værd i en anden stor og traditionsrig klub som Esbjerg fB, og forhåbentlig bliver det til et gensyn med Aalborg Portland Park allerede i næste sæson i 3F Superligaen, det er i hvert fald vores klare ambition, fastslår Kasper Pedersen.

I marts 2013 scorede Kasper Pedersen allerede i det tredje minut i sin debutkamp for AaB, og i alt blev det til 164 officielle kampe og 13 scoringer for den nordjyske klub.

Kasper Pedersen var med til at vinde både det danske mesterskab og pokalturneringen med AaB i 2014.