LIGE NU:

Kold vintertræning fortsætter: AaB dropper træningslejr på Malta

AaB har på grund af coronasituationen valgt at droppe den traditionelle træningslejr i Sydeuropa.

Det bliver ikke til nogen træningslejr sydpå denne vinter for Superliga-spillerne fra AaB. Holdet havde planer om at tage til middelhavsøen Malta for at forberede sig til forårssæsonen, men de planer er nu droppet på grund af coronasituationen.

- Vi står i en svær situation med mange smittede, og vi ønsker at begrænse smittespredningen så godt, det kan lade sig gøre. Når regeringen har meldt ud, at man heller ikke kan tage på erhvervsrejser, var det en nem beslutning for os at aflyse. Vi har haft en plan-B om at være i Aalborg og træne godt her, siger AaB’s sportschef Inge André Olsen om baggrunden for at aflyse træningslejren på Malta.

Beholder det varme træningstøj på

I stedet for træning i shorts og t-shirt på Malta, hvor temperaturen i øjeblikket ligger omkring de 15 grader, kommer forberedelserne til forårets kampe til at finde sted på AaB’s anlæg på Hornevej i Aalborg Øst. Her ligger temperaturen omkring frysepunktet, så spillerne og den nye træner Martí Cifuentes må fortsat iklæde sig det lidt varmere træningstøj et stykke tid endnu.

- Vi har gode baner at træne på i Aalborg, så nu forsøger vi at lave det bedst mulige setup. Det havde måske været rart for spillerne og den nye cheftræner at komme ned at træne under lidt varmere himmelstrøg, men der er nok mange danskere, der havde håbet, at de kunne komme sydpå. Sådan bliver det ikke, når vi står midt i en pandemi, siger Inge André Olsen.

AaB overvintrer på syvendepladsen i Superligaen. Holdet har kun et enkelt point op til sjettepladsen, der giver adgang til mesterskabsspillet, og de sidste ni kampe i grundspillet bliver derfor vigtige for nordjyderne. Sportschefen mener dog ikke, at de sportslige ambitioner lider et knæk med aflysningen af træningslejren på Malta.

- Så længe du har en god bane at træne på, så kan du lave meget godt arbejde hver eneste dag og udvikle både holdet og de enkelte spillere, siger Inge André Olsen.

Hør et interview med Inge André Olsen her:
wohlgemuth teaser vff

play To spillere fra Vendsyssel FF tog til Dubai – nu er de smittet med coronavirus

def_thumb,50_percent

play Salgsvideo går viralt: Nordjysk musiker forsøger at sælge gammelt orgel

80_percent

play Nordjyske piloter drager mod Kreta på mission

190121 VO Virtuel højskole Still

play Nu kan du se kunstudstillinger hjemmefra: Aftenskoler rykker online

wohlgemuth teaser vff

play To spillere fra Vendsyssel FF tog til Dubai – nu er de smittet med coronavirus

def_thumb,50_percent

play Salgsvideo går viralt: Nordjysk musiker forsøger at sælge gammelt orgel

80_percent

play Nordjyske piloter drager mod Kreta på mission

Til forsiden

Til forsiden