LIGE NU:

Familien Bühlmann overtager driften af Slotshotellet i Aalborg

Slotshotellet ved havnen i Aalborg er kommet under Familien Bühlmanns vinger. De vil friske hotellet op og give det et nyt navn.

Anemette og Danni Bühlmann vil skabe landsdækkende hotelkæde. Næste skridt er overtagelsen af det store Aalborg-hotel, Slotshotellet, ved Limfjorden. Hotellet skal, efter grundig renovering og opgradering de næste måneder, forvandles til internationalt orienteret designhotel, lyder det i en pressemeddelelse fra Familien Bühlmann.

Slotshotellet skal blandt andet have et mere moderne, maritimt udtryk og et andet navn.

- Selv om hotellet ganske vist ligger relativt tæt på Aalborg Slot, så vurderer vi, det først og fremmest er placeringen ved Aalborgs flotte nye havnefront, der for gæsten kendetegner hotellet. Så hvem ved… sandsynligvis bliver det snarere med henvisning hertil, at vi finder et nyt navn til hotellet, siger Anemette Bühlmann.

Anemette Bühlmann
Anemette Bühlmann
Foto: Katja Schlaikier

Forandringerne sker med forståelse fra ejerne, fortæller Danni Bühlmann

- Vi har aftalt med ejerne, at der er behov for et stærkere brand med nye indretningsmæssige kendetegn. Vi vil skabe et hotel, der både vil glæde de mange nuværende stamgæster, men også tiltrække nye kunder - både business og pleasure, siger han.

Slotshotellets ejere tilfredse

K/S Slotshotellet har siden sommeren 2020 været drevet af ejerne selv, da de hidtidige norske operatører bag First Hotel-kæden gik konkurs. Hovedejeren Michael Kaa Andersen er meget tilfreds med den nye mangeårige operatøraftale med Familien Bühlmann.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi siden i sommer, hvor ejerkredsen selv måtte overtage, har ledt efter en permanent operatør. Det giver absolut bedst mening at få visionære, professionelle, lokale folk ind og udstikke retningen for driften af vores hotel,” lyder det fra Michael Kaa Andersen i pressemeddelelsen.

Familien Bühlmanns virksomheder

Med driftsovertagelsen af Slotshotellets 156 værelser bliver Familien Bühlmann Aalborgs største hoteloperatør, idet man herefter samlet råder over 320 værelser inklusive Hotel Scheelsminde, som familien har drevet i tre generationer og Aalborg Airport Hotel, som familien har drevet siden dets indvielse i 2014.

Familien Bühlmann har som mål, at man indenfor de næste fem år får skabt en ny landsdækkende kæde med mindst ti kvalitetshoteller, heraf mindst ét i København. Virksomheden har de seneste år også overtaget driften af herregårdshotellet Nørre Vosborg ved Holstebro, Boutiquehotel Villa Provence i Aarhus, ligesom familien også snart åbner dørene for det nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg.

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

Brand på Kildevej i Sæby

gallery Kraftig brand hærger ejendom ved Sæby: Staldbygninger brænder ned

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

60_percent

play Men In Black demonstrerer i Aalborg: - Når uret bliver ret, bliver modstand en pligt

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

Brand på Kildevej i Sæby

gallery Kraftig brand hærger ejendom ved Sæby: Staldbygninger brænder ned

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

Til forsiden

Til forsiden