Sportschef Allan Gaard har udlejet Bardhec Bytyqi til Jammerbugt FC i det sidste halve år af spillerens kontrakt med Superliga-klubben. Foto: Johnni Isaken

Farvel til førsteholdet og AaB: AaB udlejer Bytyqi

Uden udsigt til en plads i førsteholdstruppen siger Bardhec Bytyqi farvel til AaB og goddag til Jammerbugt FC.

Det blev bare til tre officielle kampe for AaBs Superliga-hold for Bardhec Bytyqi, og i det sidste halve år af hans kontrakt med klubben, bliver han udlejet til Jammerbugt FC. 

Bardhec Bytyqi er født og opvokset i Danmark sammen med sine albanske forældre og var i sæsonen 2015/2016 med til sikre AaB DM-bronze i U/19 Ligaen, inden han avancerede til Superligatruppen.

- Vi er ambivalente i forhold til, at Bardhec nu sendes videre, da vi stadig kan se et potentiale i ham. Det er imidlertid et faktum, at Bardhec med henblik på den forestående forårssæson ikke har udsigt til førsteholdsfodbold, og derfor er vi i fællesskab nået frem til, at det bedste for Bardhecs udvikling vil være at fortsætte et andet sted, konstaterer sportschef Allan Gaarde.

- I den forbindelse anser vi udfordringen i en god klub som Jammerbugt FC som det optimale match, og vi ønsker Bardhec al mulig held og lykke fremover, slutter Allan Gaarde.

Oprindeligt kom Bardhec Bytyqi til AaB allerede som otteårig fra samarbejdsklubben NUBI Fodbold (Nr. Uttrup & Bouet Idrætsforening), og den boldsikre spiller formår at spille både i højre og venstre forsvarsside.

- Jeg er glad og stolt over at have fået chancen i AaB, men jeg må også være realistisk i forhold til mine forventninger, og derfor er det rigtige for mig nu at komme videre i karrieren, siger 22-årige Bardhec Bytyqi.