Finaletid efter drama: Aalborg Håndbold er i pokalfinalen

Aalborg Håndbold er klar til pokalfinale mod Skanderborg efter en dramatisk sejr på 29-27 over BSV.

Aalborg Håndbold er nu sikre på årets første medaljer. Efter en meget tæt semifinale mod BSV er de rødblusede nordjyder nemlig klar til finalen i Santander Cup, som herrernes pokalturnering hedder.

Sejren kom i hus efter en tæt kamp, hvor ingen af de to hold kunne få slået et hul. Midtvejs i anden halvleg begyndte der for alvor at blive tændt op under spillerne på begge hold.

- Det var fedt. Virkelig en tæt kamp hele vejen i gennem. Vi slider med det i perioder, men i anden halvleg, får vi virkelig forsvaret op at stå, fortæller Tobias Ellebæk efter kampen til TV2 Sport.

Den hårdt spillede kamp blandt andet at Mads Øris fra BSV og Aalborg Håndbolds René Antonsen fik en to minutters-udvisning hver efter en hård kamp inde på stregen. Det var tilmed René Antonsens tredje udvisning, og han måtte derfor se resten af kampen fra tribunerne.

Kort før slutfløjtet var BSV lige ved at trække fra. De bragte sig foran med 23-26, da der mangler omkring 10 minutters spil. En udvisnings for en forkert udskiftning betød dog, at Aalborg Håndbold igen kunne bringe sig tilbage i opgøret.

Det hele sluttede, da Kristian Sæverås i Aalborg-målet tog en BSV-chance med 30 sekunder igen ved stillingen 28-27. Herefter satsede BSV hele butikken og Aalborg Håndbold spillede sig igennem og lukkede kampen med scoringen til 29-27.

Sejren betyder, at Aalborg Håndbold søndag skal spille finale mod Skanderborg Håndbold.

- De er vores onde ånd. Vi har tabt til Skanderborg en del gange både i år og sidste år, men vi håber, vi kan nappe dem i morgen, fortæller Tobias Ellebæk.

Pokalfinalen spilles klokken 16.00 i Jyske Bank Boxen i Herning og vises klokken 16.00 på TV2.