Cheftræner Carrie Kveton får snart brug for en ny assistenttræner, når Peter Enevoldsen til sommer overgår til sin nye stilling som sportschef. Foto: Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring rokerer i toppen

Nuværende assistenttræner, Peter Enevoldsen, tiltræder til sommer i en ny stilling som sportschef i Fortuna Hjørring.

Der sker ting og sager i Fortuna Hjørring. Det nordjyske fodboldflagskib på kvindesiden rykker rundt i toppen af hierakiet. Det meddelet klubben i en pressemeddelelse. 

Det seneste år har Jacob Larsen været elitechef i klubben, men det kan ikke længere forenes med hans arbejde i Aalborg Kommune. Derfor kommer Peter Enevoldsen fra sommer til at starte som sportschef i klubben. 

- Det har været et godt år i Fortuna, et år med masser af udfordringer, og nu fortjener spillere og klub, at få ansat en person, der kan engagere sig på fuld tid. Det kommer Peter til, og jeg er overbevist om at det er et godt match, at Peter og Fortuna finder sammen om sportschefudfordringen, fortæller Jacob Larsen. 

Læs også White Hawks udligner i tæt kvartfinaleserie

Peter Enevoldsen har været assistentræner i Fortuna Hjørring i 15 måneder efter ophold som assistenttræner i flere superligaklubber. Nu ser han frem til sine nye udfordringer. 

 - Det kæver meget motivation og engagement i en klub som Fortuna for at får det hele til gå op i en højere enhed, og det glæder jeg mig til at komme i gang med, fortæller Peter Enevoldsen.

Den nye sportschefs fokus kommer primært til at lægge sit fokus på eliten i klubben, men talentarbejdet bliver også en del af jobbeskrivelsen.

- Det er selvfølgelig meget nødvendigt, at jeg følger eliten, men jeg skal bestemt også ud og se på ungdomskampe. Jeg tror på en fortsat god udvikling i Fortuna, og den er det spændende at være en del af. Som det konstateres i dag, er Fortuna den danske kvindefodboldklub, der har flest landsholdsspilere, og det skal vi fortsat være, fortæller Peter Enevoldsen. 

Fortuna Hjørring spiller lørdag første kamp i mesterskabsslutspillet i 3F-ligaen, hvor de møder Kolding. 

Læs også Brugte AaB'ere sendt i svømmehal inden skæbneopgør