LIGE NU:

Flemming Thingbak stopper i Aalborg City

Aalborg Citys mangeårige direktør Flemming Thingbak forlader sin post, da bestyrelsen for Aalborg City ønsker at forandre struktur og strategi i Aalborg City - på en måde, som Flemming Thingbak ikke kan se sig selv være en del af.

I en pressemeddelelse oplyser Aalborg City, at Flemming Thingbak ikke har kunnet se sig selv som en del af det nye set-up, og derfor fratræder med udgangen af april.

Formand for Aalborg Cityforening Jes Asmussen beklager, at samarbejdet ophører, men takker samtidig Flemming Thingbak for hans store indsats for Aalborg City igennem 17 år.

- Jeg har haft 17 helt igennem fantastiske år her i Aalborg City, og der er mange ting jeg kommer til at savne, men jeg glæder mig over, at aflevere en cityforening i god form, og ser frem til at prøve nye kræfter af i det pulserende erhvervsliv, siger Flemming Thingbak.

Baggrunden for skiftet i toppen af Aalborg City er, at detailhandlen ifølge bestyrelsen gennemgår i denne tid store forandringer - og disse forandringer ønsker man på bedst mulig måde for byen og foreningens medlemmer at imødekomme. 

Bestyrelsen for Aalborg City har gennem noget tid arbejdet med en ny strategi, som skal være med til at sikre, at Aalborg fortsat bliver en foretrukket destination for shopping, oplevelser og events.

I den nye organisation oprettes en stilling som citymanager og en stilling som event koordinator, og disse vil snarest muligt blive slået op.

Samtidig vil bestyrelsen selv rykke tættere på den daglige drift og foreningens mange medlemmer og samarbejdspartnere.