Forårspremiere i Superligaen: AaB fik smæk af Randers

AaB havde ikke en chance mod Randers FC i anden halvleg til deres første forårskamp i Superligaen.

AaB's første forårskamp i Superligaen endte med en 0-3 sejr til Randers FC.

Der stod ellers 0-0, da de to hold gik til pause, men i det 59. minut i anden halvleg, vågnede Randers op.

Det var Mikkel Kallesøes, der scorede kampens første mål, og kun seks minutter senere kom nummer to mål fra Saba Lobjanidze.

Mikkel Kallesøes var dog ikke færdige. I 72. minut scorede han kampens tredje mål.

Det betyder, at Randers FC rykker op på en tredje plads, imens AaB er på 6. pladsen.

Hobro havde også forårsdebut i dag mod Horsens, og det lykkedes heller ikke dem at score nogle mål. Her endte kampen 0-0.

I videoen herunder, kan du høre, hvad AaB's træner Jacob Friis siger til dagens kamp.