Fra pibekoncert til jubel: Jørgensen blev den store helt - sikrede AaB sejren

AaB er dermed 18 point foran nærmeste oprykningskandidat.

Sikke en påskelørdag for de 6.000 tilskuere på Aalborg Portland Park, da AaB tog imod sønderjyderne til den første slutspilskamp.

Efter de første 45 minutter var de mange trofaste fans så utilfredse med AaBs vaklende spil på banen, at de kvitterede med en højlydt pibekoncert.

Hjemmeholdet formåede da også først at komme over midten og op på gæsternes banehalvdel otte-ti minutter inde i første halvleg. 

Det var det trofaste hjemmepublikum langt fra tilfredse med, når nu AaB som suverænt tophold fører med 15 point ned til nummer tre. 

Alligevel blev påsken reddet i anden halvleg, da Mathias Jørgensen scorede kampens eneste mål - og hans sjette mål i fem kampe for AaB i NordicBet Ligaen.

Kampen endte dermed 1-0 til AaB.

- Det er jo tre point mere i banken, og så er der ni tilbage, sagde Jørgensen om sejren til TV2 Nord efter kampen.

- Men det er vigtigt for os at blive ved med at tage én kamp ad gangen, for det er gode modstandere, vi møder i top seks. Så vi bliver nødt til stadig at lægge på til træning og så se, om vi kan bringe noget af dét til kampene, siger Mathias Jørgensen.

Holdet skal stadig presse på i alle kommende kampe trods sejren, mener AaBs Mathias Jørgensen. VIDEO: Mogens Jørgensen

- Dejligt at vinde

Sejren faldt også i god jord hos AaBs venstre back, Jakob Ahlmann.

- Jeg er glad. Jeg synes, det var skønt - og dejligt at vinde og komme godt i gang med det her slutspil. Så det er en god følelse, sagde han til TV2 Nords Mogens Jørgensen efterfølgende.

- Vi lever af at vinde fodboldkampe, og det har vi jo været gode til i den her sæson, må man sige, lød det fra en tilfreds Ahlmann.

Det var en tilfreds Jacob Ahlmann, TV2 Nord mødte efter slutfløjt. VIDEO: Mogens Jørgensen

Tæt på oprykning

Med lørdagens resultat har AaB udbygget sit forspring til Sønderjyske i den næstbedste række. AaB har skrabet 54 point sammen - Sønderjyske har 49.

AaB er dermed snublende tæt på en oprykning til Superligaen, for holdet er 18 point foran nærmeste oprykningskandidat til Danmarks bedste fodboldrække - Vendsyssel FF.

Nordjyderne sikrede sig point i søndagens kamp mod Sønderjyske. VIDEO: Mogens Jørgensen

Seneste nyt

fra Nordjylland