01:51

Frivillig på Nibe Festival Kenny Villadsen er en af initiativtagerne til Mikro Woodstock i Nibe, hvor nogle af festivalens frivillige er samlet for at hygge sig, selv om årets festival er aflyst.

Frivillige savner Nibe Festival: Hygger sig med Mikro Woodstock

I aften skulle festivalleder Peter Møller Madsen have budt velkommen til årets Nibe Festival - nummer 35 i rækken. Men festen i Skalskoven er som bekendt aflyst på grund af coronapandemien. Både han og de frivillige savner festivalen.

Der var utvivlsomt mange, som blev skuffede over, at de ikke skulle til Nibe Festival i år. Også blandt alle de frivillige, som plejer at få alt det praktiske til at fungere før, under og efter festivalen.

For at dæmpe de værste abstinenser tog fire af de frivillige initiativ til at arrangere Mikro Woodstock som en erstatning for deres elskede festival.

En af de fire, der har været med til at arrangere den alternative mikro-festival, er Kenny Villadsen, og han fortæller, at mange af de frivillige i år har manglet sammenholdet og det sociale.

- Så da de andre fik at vide, at vi lavede det her, blev de bare ellevilde, fordi vi kan være sammen alligevel, siger Kenny Villladsen.

Også leder af Nibe Festival Peter Møller Madsen savner Nibe Festival.

Se indslag her, hvor Peter Møller Madsen i dag er i Skalskoven, hvor han skulle have budt velkommen til årets festival:

04:27 Luk video