Gensplejset mammut kommet til Aalborg Zoo

Banebrydende teknologi har givet forskere mulighed for at gensplejse en mammut. Den er nu kommet til Aalborg Zoo og den ellevilde direktør inviterer alle til at komme med et bud på et navn til dyret.

Banebrydende russisk forskning har givet mulighed for, at gensplejse en mammut. Mammutungen der er en han, skal have et navn og Aalborg Zoo inviterer alle til at komme med deres bud på et navn. 

Zoo direktøren er ellevild og glæder sig meget til at kunne præsentere ungen i parken. 

At kunne opleve et dyr, der ikke har eksisteret i mange tusind år, hvem glæder sig ikke til det?

- Det bliver fantastisk. At kunne opleve et dyr, der ikke har eksisteret i mange tusind år, hvem glæder sig ikke til det?

Alle er dog ikke lige begejstrede for den gensplejsede mammut. Per Clausen fra enhedslisten er nervøs for at mammutten kan starte en politisk glidebane, der kan ende helt galt. 

- Altså jeg vil håbe at vi kan klare det her i Aalborg Kommune selv, men jeg tror faktisk også at det her er ulovligt, så hvis det bliver relevant vil jeg også tage det op for den relevante minister, siger Per Clausen, Enhedslisten. 

Mammutten er dog kommet for at blive og er ved at finde sig til rette i Aalborg Zoo. Så skriv gerne til TV2Nord med dit bud på hvad hanungen skal hedde. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland