Seneste nyt:

Glæde i Aalborg-lejren efter spændende afslutning: - Det handlede om bare at krige den hjem

Aalborg Håndbold måtte ud i en spændende og dramatisk afslutning mod Bjerringbro-Silkeborg, inden de kunne tage sejren i den første DM-semifinale.

Det blev et meget tæt affære onsdag aften i Gigantium, da Aalborg Håndbold tog i mod Bjerringbro-Silkeborg i den første DM-semifinale.

Nordjyderne løb med sejren på 24-22, selvom hjemmeholdet flere gange var foran i kampen med både fire og fem mål. Sejren betyder, at Aalborg Håndbold nu kun er én sejr fra at være i DM-finalen.

- Det var dejligt med en god start, men vi mangler stadig at få minimum et point i Silkeborg i næste uge, siger Nikolaj Læsø, der blev Aalborg Håndbolds topscorer med 9 mål i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Hør Aalborg-spilleren Nikolaj Læsøs reaktion efter den vigtige sejr over Bjerringbro-Silkeborg. Video & interview: Mogens Jørgensen / TV2 Nord.

Sejr bygget på defensiven

Fra starten af kampen havde begge hold svært ved at få lukket af defensivt, men efter små ti minutter fik Aalborg-defensiven fat i Bjerringbro-spillere, og det slap de ikke resten af kampen.

- Jeg er meget imponeret over vores defensiv i dag, vi løser mange opgaver, som vi har aftalt dem. Vi holder dem nede på 22 mål, så det var en flot defensiv kamp, siger Aalborg Håndbolds fløjspiller Buster Juul.

Nordjyderne brændte i starten af anden halvleg mange chancer, og selvom spændingen burde have været taget ud af kampen lang tid før slutfløjtet, så gjorde de mange brændte afslutninger, kampen til en rodet affære mod slutningen.

- Det er anderledes at spille med tre højrehåndede ude i bagkæden, det bliver lidt mere rodet, men vi er glade så længe vi tager sejren, siger Nikolaj Læsø.

Aalborg-spilleren Buster Juul tror på en sejr i returkampen. Hør hans reaktion efter sejren i den første semifinale. Video & interview: Mogens Jørgensen / TV2 Nord.

- De sidste par kampe har det været lidt rodet for os. Til sidst i kampen har vi svært ved at finde løsningerne offensivt, men vi vidste også godt, at det blev en kamp, hvor det handlede om bare at krige den hjem og kæmpe røven ud af bukserne, og så trak vi heldigvis det længste strå, siger Buset Juul.

Ikke ovre endnu

Kampen onsdag aften var kun den første af i alt tre kampe i semifinalen, og derfor venter en kamp på udebane i næste uge.

Hvad så med returkampen på onsdag?

- Der får vi to point og så tager vi hjem, får et godt langt bad, og så er vi klar til finalen, svarer Buster Juul.