Hansi Hinterseer gav udsolgt koncert i Aalborg

00:40

Her kan du se et udsnit af interviewt med Hansi Hinterseer.

Det er ikke mere end to år siden, at Hansi Hinterseer sidst gav koncert i Aalborg, men søndag fyldte Hansi Hinterseer endnu engang koncertsalen.

De glade toner fra slager-stjernen Hansi Hinterseer fyldte søndag aften Aalborg Kongres og Kulturcenter. Koncertsalen var proppet med fans af den østrigske stjerne. Alle billetter til koncerten var udsolgt.

Det er ikke mere end to år siden, at slager-stjernen sidst spillede op til fællessang i Aalborg, og Nordjylland har i det hele taget været gode til at tiltrække Slager-musikere. Hansi Hinterseer er nemlig ikke den eneste slager-stjerne, der har besøgt det nordjyske i den seneste tid. Slager-dronningen, Andrea Berg, har også slået vejen forbi til stor glæde for de nordjyske slager fans.

I interviewet ovenfor taler Hansi om, at han kan se sit træ vokse. Der henviser han til det træ, han plantede i Kildeparken i 2011. Han er en af de stjerner, der har plantet et træ ved siden af et 'syngende træ'. Fra det syngende træ i Kildeparken kan Hansi-fans hører stjernens bløde røst, selv når han igen har forladt Danmark. 

Forsiden lige nu