Foto: Lars Lyngdahl

Henning G takker af: Aalborg Lufthavn udpeger ny bestyrelsesformand

Thomas Kastrup Larsen har siden kommunalvalget haft et ønske om at blive bestyrelsesformand for Aalborg Lufthavn. Dette mål kan han nu krydse af på sin to-do liste.

Torsdag formiddag besluttede 22 medlemmer af repræsentantskabet på et repræsentantskabsmøde nemlig, at han skal være lufthavnens nye formand.

Derudover valgte medlemmerne en helt ny bestyrelse for lufthavnen, og det betyder, at de ikke kun skal sige farvel til Henning G. Jensen, som har været formand i 20 år.

Læs også Aalborg Lufthavn er flyvende: Flest rejsende nogensinde

- Aalborg Lufthavn takker for et rigtig godt og givende samarbejde med de nu forhenværende bestyrelsesmedlemmer Henrik Mikkelsen, Poul Thorup, Mads Vestergaard Berthelsen og ikke mindst Henning G. Jensen, der har gjort en kæmpe indsats som formand, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Lufthavnen er også kommet frem til, at borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade, borgmester i Rebild Kommune Leon Sebbelin, Direktør Keld Houen Pedersen, Direktør og Senior Advisor Lars Krull og adm. direktør Randi Ib og de to medarbejderrepræsentanter Vivi Øland Rindsig og Jesper Ørtoft skal være en del af bestyrelsen.

Læs også 2017 var rekordår for lufttrafikken i Aalborg Lufthavn

- Vi byder velkommen til de nye stærke kræfter i bestyrelsen, og med Thomas Kastrup Larsen i spidsen. Jeg er sikker på, at der er udsigt til fortsat fremgang for Aalborg Lufthavn, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

På repræsentantskabsmødet blev årsrapporten for 2017 også gennemgået, og det er ingen hemmelighed, at 2017 har været et godt år for Aalborg Lufthavn.

Med 1.521.658 passagerer slår lufthavnen rekord og med et overskud på godt 6,6 millioner kroner er økonomien også i top.