Seneste nyt

fra Nordjylland

Her er årets hovednavn på Nibe Festival 2024

- Vi er på den store klinge, lyder det fra festivaltalsmand på Nibe Festival, Peter Møller Madsen, da han tirsdag løfter sløret for årets hovednavn til den nordjyske festival. 

Det bliver den internationale duo The Chainsmokers, der skal fylde Skalskov med musik til sommer. 

Det oplyser Nibe Festival i en pressemeddelelse.

Med kæmpehits som ”Closer” feat. Halsey og “Paris” har The Chainsmokers markeret sig i musikbranchen, hvor førstnævnte sang har tæt på 2.8 milliarder afspilninger på Spotify.

- Uanset om du er 16-årig debutant på Nibe, eller aldersmæssigt tilhører de efterfølgende to, tre eller for den sags skyld fire årtier, så rammer de mange hits og The Chainsmokers attitude vores altid festfokuserede festivalgæst, fortæller Peter Møller Madsen. 

Det er onsdag den 3. juli, duoen optræder, og festivalen lover, at der venter gæsterne et "vanvittigt festfyrværkeri". 

- Det, vi kommer til at se under The Chainsmokers koncerten, bliver SÅ spektakulært. Et fantastisk og stemningsfyldt show. De mange hits bliver pakket ind i et ”orgie” af laser, pyro og en oplevelsesrig LED-produktion, siger festivalstalsmanden. 

Partout- samt fredags- og lørdagsbilletter er udsolgt, men det er stadig muligt at købe billetter til om onsdagen, hvor The Chainsmokers optræder.

Blandt de andre offentliggjorte kunstnere er at nævne Ukendt Kunstner, Suspekt, Rasmus Seebach og Jonah Blacksmith.