LIGE NU:

Hjem til barndomsklubben: Martin Larsen skriver 3-årig kontrakt med Aalborg Håndbold

Efter tre sæsoner i tysk og fransk håndbold, var tiden inde til at vende tilbage til Aalborg, fortæller den venstrehåndede bagspiller.

Tre sæsoner i udlandet. Så savnede 28-årige Martin Larsen sin barndomsklub Aalborg så meget, at han fra denne sommer igen er at finde som fast spiller i den nordjyske trup.

Det skriver Aalborg Håndbold på sin hjemmeside.

Martin Larsen har skrevet under på en tre-årig kontrakt, der kan sikre ham muligheden for at forbedre sin nordjyske statistik endnu mere.

I forvejen er han noteret for mere end 200 kampe og 700 mål for Aalborg Håndbold - og har også været med til at vinde to DM-titler sammen med klubben.

quote Han er en spiller med et kæmpe fighterhjerte, der samtidigt besidder store kvaliteter i begge ender af banen.

Stefan Madsen, cheftræner, Aalborg Håndbold

Den 28-årige venstrehåndede bagspiller kommer dermed hjem igen efter to sæsoner i franske PAUC og en sæson i den tyske Bundesliga for SC DHfK Leipzig. 

- Jeg glæder mig virkelig meget til at trække Aalborg-trøjen over hovedet igen. Mine sæsoner i udlandet har været meget lærerige, men jeg har hele tiden haft en ambition om at vende tilbage til Aalborg Håndbold en dag. Timingen var god for begge parter på nuværende tidspunkt, og det føles som det helt rigtige skridt for mig. Jeg har selvfølgelig fulgt klubben tæt de seneste sæsoner, og det har virkelig været spændende at følge den fortsatte udvikling. Det ser jeg frem til at blive en del af, og jeg kan ikke vente med igen at skulle tørne ud foran de mange fantastiske fans, siger Martin Larsen. 

Cheftræner: Kæmpe fighterhjerte

Gensynsglæden er i dén grad også gengældt. Cheftræner Stefan Madsen klapper i hænderne med udsigten til at få Martin Larsen med på banen igen.

- Jeg er utrolig glad for, at Martin vender hjem til Aalborg Håndbold. Han er en spiller med et kæmpe fighterhjerte, der samtidigt besidder store kvaliteter i begge ender af banen. Han har udviklet sit spil yderligere i udlandet, og med hans kendskab til klubben og ikke mindst spillemæssige evner er jeg sikker på, at han bliver en vigtig brik i jagten på at opnå vores mål, siger Stefan Madsen.


Cykelhandlere

Cykelmangel: Et halvt til et helt års ventetid på en ny cykel

Roman 110 procent dagpengesats

Midlertidig dagpengeordning får flere i uddannelse

20_percent

play Limfjordsrådet i desperat bøn: - Hjælp os med at opspore spøgelsesgarn

20210416-222157-L_27Mb

Slog alle rekorder: 1,5 millioner mennesker så Martin Jensens koncert fra toppen af AKKC

Cykelhandlere

Cykelmangel: Et halvt til et helt års ventetid på en ny cykel

Roman 110 procent dagpengesats

Midlertidig dagpengeordning får flere i uddannelse

20_percent

play Limfjordsrådet i desperat bøn: - Hjælp os med at opspore spøgelsesgarn

Til forsiden

Til forsiden