Julehilsen fra AaB: Würtz drømmer om ny pokalfinale

Rasmus Würtz drømmer om et stort AaB-år i 2016. Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Rasmus Würtz håber, at AaB kan tage efterårets gode form med ind i det nye år og få succes i både pokalturneringen og Alka Superligaen.

Hvis du sidder derude som AaB-fan og savner Alka Superligaen, er du nok ikke den eneste. Nordjyderne sluttede på fantastisk vis og overvintrer på en imponerende andenplads i tabellen - kun ét enkelt point fra FC København forud for forårssæsonen.

AaB var klart det mest scorende hold i efteråret med 39 kasser sat ind, og specielt hjemmebanen i Aalborg udviklede sig til noget af en fæstning for Lars Søndersgaards tropper.

5-1 mod OB, 5-0 mod SønderjyskE, 4-1 mod Brøndby og 6-0 mod Hobro var bare en brøkdel af de præstationer, der sikrede AaB i alt 34 point i 18 kampe - flere point, end de bolsjestribede havde ved vinterpausen, da man i 2013/14-sæsonen vandt 'The Double'. 

Derfor er der positive ting at tage med ind i det nye år for AaB, og det var da også noget af det, som Rasmus Würtz nævnte i sin julehilsen til de nordjyske fans. 

- Tusinde tak for støtten i det år, der er gået. Jeg synes, at som efteråret skred frem, begyndte tingene at sætte sig. Vi savnede lidt stabiliet, men det fik vi her på det sidste, siger Rasmus Würtz til AaB TV. 

- Hvis man skal nævne nogle højdepunkter, har specielt vores hjemmebane været fantastisk med nogle gevaldige sejre. Det har I selvfølgelig været en stor del af. Derfor er vi selvfølgelig glade for at betale tilbage med den støtte, vi har fået. Det viser, hvor vigtig den del er. 

- Vi ser selvfølgelig frem til et meget spændende forår. Vi er også med i pokalturneringen, og en pokalfinale vil være fantastisk. For os, der har prøvet det før, ved vi, hvilken fest det er. Sidste gang var en oplevelse, vi aldrig nogensinde glemmer. 

- Vi ligger jo også ganske fornuftigt til i toppen. Det håber jeg, vi kan blive ved med. Der håber jeg selvfølgelig, at I vil støtte os lige meget som i foregående år. Så er jeg sikker på, at vi kan skabe nogle gode resultater sammen. Rigtig god jul og godt nytår, og så ses vi i 2016. 

AaB's første Superliga-kamp i det nye år er ude mod FC Midtjylland den 29. februar klokken 19.00. 

 

 

Forsiden lige nu