Juleshow aflyses for 1200 gæster i Aalborg

Wallmanns juleshow, der skulle afholdes fredag og lørdag i Aalborg Kongres -og Kulturcenter aflyses.

De 1200 mennesker, der havde set frem til Wallmanns juleshow i weekenden i Aalborg, må se sig skuffede efter nyheden om de nye corona-restriktioner.

Der var fuldt udsolgt begge dage til en aften med dans, mad og fællessang.

- Vi tolker nu det arrangement, vi har, som værende julefrokostlignende. Så det kommer vi til aflyse, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Det sker efter aftenens pressemøde, hvor sundhedsstyrelsen direktør, Søren Brostrøm, opfordrer kraftigt alle offentlige og private arbejdspladser til at aflyse julefrokoster, og hvor der rejses forbud mod koncerter med over 50 stående gæster.

Aflyser også late night

Udover juleshowet, kommer AKKC også til at aflyse deres planer om fester med drinks og cocktails efter musicalen Bodyguard. 

- Vi har haft kæmpestor succes med vores late night-koncept med fester efter koncerter og musicals, men det bliver der ikke noget af nu, siger Nicolaj Holm. Han understreger samtidig, at musicallen bliver vist som planlagt. 

Det skyldes, at restriktionerne kun gælder stående gæster.

- Det er stadig en begrænset del af det, vi laver, der bliver påvirket af restriktionerne, siger AKKC-direktøren.

Respekterer forbud

De nye regler, der kommer som følge af den stigende smitte med covid-19, slår ikke Nicolaj Holm ud. 

- Wallmanns er jo et fantastisk show, så det, synes vi da, er træls, at folk ikke får lov til at opleve. Men eksperterne har en viden, som jeg ikke kommer i nærheden af, når det handler om epidemier, siger direktøren.

Og han ser stadig frem mod 2022 med positive forventninger.

- Vi regner med, at de restriktioner, der indføres nu, virker. Og så forventer vi, at vi har gang i tingene igen 5. januar.


Seneste nyt

fra Nordjylland