Foto: Henning Bagger, Scanpix

Læsernes dom: Kom hjem til AaB, Allan Kuhn

Nordjyderne vil have Allan Kuhn hjem til AaB, hvis klubledelsen i Malmö FF gør alvor af overvejelserne og fyrer træneren efter netop at have vundet mesterskabet.

Det er muligt, at Allan Kuhns stjerne ikke er for stor i Malmö FF, selv om næsten-nordjyden netop har vundet det svenske mesterskab med klubben. I hvert fald skriver svenske expressen.se, at klubbens ledelse overvejer at skifte cheftræner og allerede har været i snak med flere alternativer til den udsatte post. 

Læs også Svensk medie: Allan Kuhn måske færdig som træner for Malmö FF

Men skulle Allan Kuhn snart være nødt til at søge nyt job, er der en landsdel, der meget gerne ser ham vende tilbage - nemlig Nordjylland.

Sådan lyder i hvert fald i talrige opfordringer på Facebook i kølvandet på nyheden om, at Malmö FF leder efter Allan Kuhns afløser. 

  Foto: Tv2nord.dk

- Kom til AaB.

- AaB vil gerne have dig. Kom hjem!

Sådan skriver læser efter læser på TV2 Nords facebookside. 

  Foto: Tv2nord.dk

- Det ville være skønt, hvis han kunne komme tilbage til AaB, så kunne holdet vel komme til at spille bedre en de gør nu. På tide med et skifte inden det går den vej hønsene skraber, skriver blandt andet John Borup Simonsen som en kommentar til nyheden.

Og tingene står heller ikke alt for godt til i AaB-truppen, som ikke har haft det bedste efterår og i øjeblikket ligger nummer otte i Superligaen. Allan Kuhn forlod den nordjyske klub og sit job som assistenttræner i januar 2016 for at overtage posten som cheftræner i Malmö FF efter Åge Hareide. 

  Foto: Tv2nord.dk