Foto: Henning Bagger, Scanpix

Legender afslører ny detalje på AaB-tyren før AGF-kamp

AaB markerer lørdag en tilføjelse på soklen til AaB-tyren ved stadion inden mødet med AGF.

En time før AaB-spillerne løber på banen til endnu et kapitel i den jyske klassiker AaB-AGF, vil to levende AaB-legender være at finde ved tyren foran stadion.

Der er tale om den tidligere Superliga-topscorer og DM-guldvinder, Erik Bo Andersen, som sammen med nuværende anfører Rasmus Würtz vil afsløre en tilføjelse på soklen af AaB-tyren.

Det skriver AaB på sin hjemmeside.

Ikke at det er nogen hemmelighed, hvad der er blevet tilføjet på soklen - klubben skriver, at der på soklen er blevet tilføjet et AaB-logo og de syv årstal, der markerer AaB's foreløbige triumfer som danske mestre og pokalvindere.

Efter præsentationen vil både Erik Bo Andersen og Rasmus Würtz give et interview om de højdepunkter, selv har været med til at starte, inden Würtz går mod omklædningsrummet for at gøre sig klar til kamp.

 

Lørdag bliver det 77. gang, AaB tørner sammen med AGF i Superligaen. Og skal man stole bare lidt på statistikken, er der chance for, at AaB kan hente sin første sejr i sæsonen. Ud af de 77 kampe har AaB nemlig vundet de 35 og spillet syv uafgjort med en målscore, der hedder 123-109 i AaB's favør.

Kampen begynder klokken 17.30.