LIGE NU:

Måtte aflyse 70-års fødselsdag og guldbryllup: Lissy fik musik i en hård tid

Aflyst guldbryllup, aflyst 70 års fødselsdag - og så en kræftdiagnose indimellem. Lissy Clemmensen har været hårdt ramt det seneste år. Derfor ville datteren sprede glæde i hendes liv.

I næsten et år har coronavirusset ødelagt mangt og meget. Samfundet og vores normale liv har ændret sig markant, og restriktionerne har taget hårdt på os. En af dem, der har mærket konsekvenserne på nærmeste hold, er Lissy Clemmensen fra Svenstrup.

I foråret blev hun og manden Verner nødt til at aflyse deres guldbryllup, og 21. januar fyldte hun 70 år uden at kunne fejre det med sine børn og børnebørn. Læg dertil, at Lissy Clemmensen i november fik konstateret lymfekræft.

Derfor mente hendes datter Pia Clemmensen, at hvis nogen havde fortjent et af de musikalske kram som TV2 Nord deler ud i denne tid, så var det hendes mor.

"Jeg vil gerne, at Mai (sanger Mai Skytte, red.) skal synge "Hjem" af Sanne Salomonsen. Synes den på alle måder fortæller om at rejse sig! At finde hjem! Og hvis nogen gennem hele sit liv har formået at rejse sig, så er det min mor", lød det blandt andet i indstillingen fra Pia Clemmensen.

149794658_234911431610647_4145228530251919847_n
Foto: Caspar Birk

På dagen, hvor Mai Skytte og guitarist Lasse Sandkamm overraskede Lissy Clemmensen, var hun træt efter kemobehandling. Hun kunne dog godt åbne terrassedøren på klem og dermed fandt hun ud af, hvorfor der pludselig stod to musikere og et tv-hold på hendes terrasse.

Se hvordan det forløb i indslaget her: