Magtdemonstration: Aalborg Håndbold vinder Super Cuppen

Tirsdag aften åbnede Aalborg Håndbold sæsonen på fornemmeste vis. Nemlig med en pokal. De forsvarende vindere af herreligaen slog GOG eftertrykkeligt med 37-31.

Her til aften havde Aalborg Håndbold og GOG muligheden for at tilføje endnu en pokal til samlingen. De to traditionsrige hold stod overfor hinanden i dette års Super Cup, hvor sidste års ligavindere og pokalvindere krydser klinger.

Fra startens begyndelse stod der imidlertid Aalborg på opgøret, og det blev aldrig den jævnbyrdige kamp, som der var lagt op til inden opgøret. Seneste kamp mellem de to mandskaber sluttede ellers med en spinkel sejr til GOG. Det skulle Aalborg håndbold dog vise af revancere.

Allerede fra start buldrede de rød-hvide nordjyder af sted, og de fik hurtigt oparbejdet en solid føring. GOG haltede et par mål bagefter i kampens begyndelse, inden de dobbelte danmarksmestre fra Aalborg for alvor slog et hul til de gulklædte i slutningen af halvlegen. Pausestillingen lød på 22-13.

Holder føring

Hjemmetilskuerne i Gigantium kunne derfor øjne pokalen. Heller ikke i anden halvleg kunne GOG for alvor byde op til dans. Det var ikke til at se, at GOG for under en uge siden slog tyske Flensburg Handewitt i en venskabskamp.

Den helt store spænding udeblev i anden halvleg, og Aalborg Håndbold kunne lade sig krone som Super Cup-vindere efter en knusende sikker sejr på 37-31.

Dermed blev det en gentagelse af sidste års Super Cup, hvor Aalborg håndbold ligeledes besejrede GOG. Det er nordjydernes tredje sejr i turneringen.