LIGE NU:

Sæsonen er slut: Aalborg Håndbold er danske mestre

Dansk Håndbold Forbund stopper sæsonen for i år og lader de nuværende point afgøre, hvilken placering holdene ender på.

Aalborg Håndbold er danske mestre. Det har Dansk Håndbold Forbund besluttet, da de valgte at afslutte årets sæson og lade holdenes nuværende point afgøre, hvilken plads de ender sæsonen på. Dermed vinder Aalborg Håndbold ligaen med otte point over GOG Håndbold.

Det er direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, selvsagt meget glad for, selvom han er ærgerlig over, måden det sker på.

- Jeg håber ikke, vi kommer til at vinde på denne måde igen. Men når det nu ikke kunne være anderledes, synes vi, vi fortjener denne titel. Vi har spillet en formidabel sæson, og vi er så ærgerlige over ikke at kunne spille den færdig, siger Jan Larsen.

Direktøren sad selv ved skrivebordet, da han læste, at Aalborg Håndbold nu er mestre for andet år i træk.

- Det er specielt, når man sidder ved computeren og læser det, fordi det er så anderledes, end man kunne have forestillet sig. Men da det lige satte sig, fik jeg gåsehud, og nu er jeg bare glad og stolt.

Direktørens glæde bliver ikke mindre af, at usikkerheden om denne sæsons afslutning på Champions League, nu er erstattet af en viden om, at Aalborg Håndbold skal spille med i den europæiske liga næste sæson. Og selvom der ikke bliver fest for fans og spillere endnu, betyder det ikke, at denne titel ikke skal fejres i dag.

- Jeg har skrevet ud til spillerne, at de skal købe en flaske champagne eller en kold øl, lave noget god mad, og nyde det i aften. Og så er jeg sikker på, der bliver sendt billeder frem og tilbage, så vi kan være lidt sammen på den måde, siger Jan Larsen.

- Og når vi får mulighed for at samles igen, så skal det da fejres ordentligt, fortæller han.

Dansk Håndbold Forbunds beslutning betyder også, at kvindernes sæson er stoppet, hvor Team Esbjerg tager titlen og EH Aalborg rykker ned.

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

play Festen er tilbage i Jomfru Ane Gade: Værtshuse gør ekstra indsats for at overholde restriktioner

60_percent

play Øget behov for test: Alle testcentre skal have åbent hver dag

60_percent

play Nordjylland får ny naturnationalpark

Person reddet op

Borger slog alarm: Mand reddet op af Limfjorden

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

play Festen er tilbage i Jomfru Ane Gade: Værtshuse gør ekstra indsats for at overholde restriktioner

60_percent

play Øget behov for test: Alle testcentre skal have åbent hver dag

Til forsiden

Til forsiden