LIGE NU:

Målmand smutter også til Leipzig

Kristian Sæverås stopper i Aalborg Håndbold til sommer og følger med Martin Larsen til Bundesliga-klub.

I mandags offentliggjorde den tidligere Aalborg Håndbold-spiller Martin Larsen, at han skifter til Leipzig efter sommerferien. Nu får han følgeskab af nordjydernes målmand Kristian Sæverås, der siger farvel til Nordjylland, når sæsonen er slut.

SC DHfK Leipzig har indløst Kristian Sæverås’ frikøbsklausul, og han efter sæsonen til den tyske Bundesliga.

Den 23-årige målmand kom til klubben i sommeren 2018, og han har siden sin ankomst været blandt de bedste målmænd i den hjemlige Primo Tours Liga.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi mister en spiller af Kristian Sæverås’ kaliber. Han har sammen med Mikael Aggefors dannet den måske stærkeste målmandsduo i ligaen, siden han kom til klubben. Samtidigt har vi godt været klar over, at han ønskede at prøve sig af i den tyske Bundesliga. Nu vil vi sammen arbejde hårdt på at fortsætte de gode takter sæsonen ud, og så ønsker vi Kristian alt det bedste med de nye udfordringer i Tyskland til sommer, siger direktør Jan Larsen.

For Kristian Sæverås er muligheden for at prøve kræfter med spillerne i den tyske liga så tillokkende, at han ikke kunne sige nej til at prøve kræfter med verdens største håndboldliga.

- Det er lidt vemodigt for mig, da jeg har været, og fortsat er, rigtig glad for Aalborg Håndbold, men jeg kunne derfor ikke takke nej til tilbuddet fra SC DHfK Leipzig. Først og fremmest er jeg dog fuldt fokuseret på at afslutte min tid i Aalborg på bedst mulig vis og vinde flere titler til klubben sammen med mine fantastiske holdkammerater, siger Kristian Sæverås.