Foto: Per Frank Paulsen

Mand kvæstet efter frontalt sammenstød: Politi søger vidner

To personer er kommet til skade ved sammenstødet. Den ene - en 50-årig mand - er alvorligt kvæstet.

Høvejen - Hovedvej 11 - var torsdag aften spærret i begge retninger i godt halvanden time efter et alvorligt trafikuheld.

Uheldet skete omkring Aalborg Kaserner lige uden for den lille by Hvorup. Der var ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg tale om et uheld hvor en lastbil og en personbil kørte frontalt sammen. Der var to personer i personbilen, som begge blev fastklemt ved ulykken, og som kom til skade i sammenstødet.

- Der er tale om en mand og en kvinde. Manden er alvorligt kvæstet mens kvinden er lettere tilskadekommen, fortæller vagtchefen klokken 21.30. Chaufføren i lastbilen er sluppet fra uheldet uden alvorlige skader, men er naturligvis chokeret.

De tilskadekomne er begge 50 år gamle.

Uheldet skete omkring klokken 20.20, og Høvejen var fra det tidspunkt og frem til klokken 22.00 afspærret. Vejen var spærret fordi en bilinspektør, der blev tilkaldt for at klarlægge omstændighederne omkring det frontale sammenstød, arbejdede på stedet, ligesom der skulle ryddes op efter uheldet.

Nordjyllands politi søger i forbindelse med uheldet vidner, der kan hjælpe med at klarlægge omstændighederne, så har man set noget i forbindelse med sammenstødet, hører politiet gerne om det på telefon 114.

  Foto: Per Frank Paulsen