Foto: Politiet/Kim Matthäi Leland

Mand støvsugede sin bil: Blev truet med pistol og kniv

En mand blev onsdag aften truet på en tankstation i Aalborg Øst. Her ville to mænd have fat i mandens mobiltelefon.

Onsdag aften klokken 22.19 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et røveri på en tankstation på Hadsundvej i det østlige Aalborg. 

Her var en 22-årig mand i gang med at støvsuge sin bil, da to gerningsmænd nærmede sig stedet.

Læs også Grundlovsforhør: Ung mand sigtet for at stå bag flere røverier

- Her truer den ene af de to gerningsmænd ham med en pistol og siger, at han skal udlevere sin mobiltelefon. Den forurettede siger så, at pistolen ikke er ægte, hvorefter den anden mand trækker en kniv, forklarer vagtchef Jesper Sørensen, Nordjyllands Politi. 

Det får manden på tankstationen til at udlevere sin mobiltelefon, hvorefter de to gerningsmænd flygter fra stedet i østlig retning mod Esbjergparken. 

- Vi sender selvfølgelig patruljer derud, blandt andet en hundepatrulje, og vi finder mobiltelefonen et sted. Om den er smidt, tabt, eller hvad den er, må være svar skyldig, siger vagtchefen. 

Vidner efterlyses

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner, der måtte have set de to gerningsmænd før, under eller efter episoden på tankstationen. 

Læs også 59-årig anholdt for trusler mod Kim Christiansen og hans restaurant

Den ene af de to mænd beskrives som mellemøstlig af udseende og 20-25 år. Han skulle være mellem 175 og 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har brun hudfarve, kort, mørkt hår og glatbarberet. Han bar en sort trøje formentlig af mærket adidas, sorte bukser med rød skrift på benene, og han talte dansk.

Den anden gerningsmand beskrives som afrikansk af udseende og sort hudfarve. Han skydes til at være i alderen 17-22 år, 180-185 centimeter høj. Han var iklædt en sort trøje - formentlig hættetrøje - og havde en sort pistol-lignende genstand på sig. Manden talte dansk. 

- Min ofordring er, hvis folk har set dem inden episoden, så vil vi gerne have oplysninger på 1-1-4, siger Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi.