Nederlag i sidste slutspilskamp: Aalborg møder Bjerringbro Silkeborg i semifinaler

Aalborg Håndbold tabte slutspillets sidste kamp over TTH Holstebro med 27-28. Nu står nordjyderne overfor Bjerringbro Silkeborg i semifinalerne.

På papiret var der for Aalborg Håndbolds vedkommende intet på spil, da de onsdag aften tabte med 27-28 til TTH Holstebro i slutspillets sidste kamp. Semifinaledeltagelsen og puljesejren blev sikret i sidste runde, og derfor handlede det for aalborggenserne udelukkende om at opbygge selvtillid og skabe momentum frem mod de kommende DM-semifinaler.

Men med nederlaget blev det hverken til opbygning af selvtillid eller momentum. Ikke desto mindre kan Aalborg Håndbold nu se frem til at skulle møde Bjerringbro Silkeborg i semifinalerne, der vandt over GOG i den anden pulje.

I dagens kamp i Jutlander Bank Arena i Gigantium havde TTH Holstebro modsat Aalborg en plads i semifinalerne at spille for. Det var derfor også et veloplagt TTH-mandskab, der kom ud som lyn og torden til onsdagens opgør. En stærkt spillende Sebastian Frandsen i gæsternes mål gjorde det svært for Aalborg-skytterne, og samtidig kunne venstrefløjen Magnus Brammning lade sig notere for seks scoringer i første halvleg.

Luften gik imidlertid en smule af TTH-ballonen i anden halvleg, og derfor kunne hjemmeholdet fra Aalborg også indhente gæsternes pauseføring ført an af blandt andre Henrik Møllgaard og Janus Smaráson. Et straffekast til gæsterne med fem sekunder tilbage på haluret betød imidlertid, at Aalborgs kræfter var spildte, da Magnus Bramming kunne gøre det til slutresultatet 27-28 til gæsterne.

Sejren kunne TTH Holstebro imidlertid ikke bruge til meget, fordi Skjern vandt ganske sikkert 39-22 over Sønderjyske i gruppens andet opgør.

Dermed kommer dette års DM-semifinaler til at hedde Skjern-GOG og Aalborg-Bjerringbro Silkeborg.

Aalborg Håndbold spiller første semifinalekamp mod Bjerringbro Silkeborg onsdag 22. maj på hjemmebane.