LIGE NU:

Nordjyde er ny "løve": - Det er med stor ydmyghed - det ligner mig ellers ikke

Coolshop-stifteren Jacob Risgaard bliver ny investor i den næste sæson af det populære DR-program "Løvens Hule".

Omkring en halv millioner seere lægger hver uge vejen forbi DR, når de sender programmet "Løvens Hule". Programmet, hvor håbefulde iværksættere kan få både økonomisk og rådgivende hjælp af fem succesfulde forretningsdrivende, er enormt populært, og nu får det snart et nordjysk islæt. 

quote Det er bare så demoraliserende at få at vide, at du er for dårlig, og du er dum. Flid kommer man længst med.

Jacob Risgaard, iværksætter.

Hummel-ejeren Christian Stadil har valgt at stoppe i programmet, og hans afløser er fundet. Valget er faldet på Jacob Risgaard, der oprindeligt er fra Frederikshavn. Han er manden bag hjemmesiden coolshop.dk og medejer af flere andre virksomheder. 

- Der har været nogle år, hvor jeg har været lidt i spil til det her, og så kom der en naturlig åbning da Christian Stadil gik ud, og så gav det egentlig god mening. Og så synes jeg, det er fedt, at man kan samle så mange seere til et program, der handler om iværksætteri og ikke Sidney Lee og reality, fortæller Jacob Risgaard. 

At det netop er Christian Stadils stol, Jacob Risgaard skal overtage er ikke helt uden betydning for nordjyden. De to har tidligere arbejdet sammen i andre sammenhænge. 

- Jeg er mega nervøs over det. Det er et par store sko, der skal fyldes ud. De første gange jeg var til bestyrelsesmøder med Christian, havde jeg det som en teenagedreng, der fik lov at møde Madonna. Han er mit store iværksætteridol, så det er med stor ydmyghed, jeg gør det - det ligner mig ellers ikke, fortæller Jacob Risgaard. 

Man behøver ikke få 12-taller

Jacob Risgaard har sagt ja til at deltage i programmet af flere årsager. Der er naturligvis den rent forretningsmæssige del af det, hvor man kan lande den næste gode investering. 

- Jeg bliver i forvejen bombarderet med investeringsmuligheder alle steder, så jeg synes, det kunne være sjovt at prøve den her platform, fortæller Jacob Risgaard, der dog også ser andre goder ved deltagelsen. 

- Jeg vil gerne vise de unge mennesker, at man ikke behøver få 12-taller for at klare sig. Jeg blev selv smidt ud af folkeskolen. Og det er bare så demoraliserende at få at vide, at du er for dårlig, og du er dum. Flid kommer man længst med, fortæller Jacob Risgaard. 

Hele panelet af "løver" kommer i den kommende sæson kommer udover Jacob Risgaard til at bestå af Jesper Buch Mia Wagner, Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe. 

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

60_percent

play Men In Black demonstrerer i Aalborg: - Når uret bliver ret, bliver modstand en pligt

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

60_percent

play Men In Black demonstrerer i Aalborg: - Når uret bliver ret, bliver modstand en pligt

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

Til forsiden

Til forsiden